Kaip adaptuoti sūrio pavadinimą „Reblochon“?

Ar taisyklingai ant maisto produktų etikečių rašoma „glitimo pagerintojas“?

Kaip vadinama rūgštingumą organizme reguliuojanti medžiaga?

Ar galima taip sakyti: „Puikus produktas – „Gala“ makaronai, galintys būti maitinimosi pagrindu“?

Ar taisyklingas naujadaras „(silkių) skrodenos“ (išskrostos silkės be galvų ir be uodegų)?

Kaip taisyklingai parašyti vaisiaus pavadinimą: „greipfruktas“, „greifrutas“ ar „greipfrutas“?

Ar vartotinas blynų pavadinimas „krepai“?

Kas „valgo“, o kas „ėda“?

Kaip vertinamas žodis „bublikai“?

Ar vartotinas žodis „broga“?

Iš kakavos pašalinti riebalai. Ar galima etiketėje rašyti „nuriebinta kakava“?