Kokie galimi patiekalo pavadinimo „liuliakebabas“ pakaitai?

Kas per žuvies pavadinimas „kambala“?

„Kavavirė“ ar „kavaviris“?

Kaip adaptuoti sūrio pavadinimą „Livarot“?

Kaip adaptuoti sūrio pavadinimą „Neufchatel“?

Kaip taisyklingai adaptuoti sūrio pavadinimą „Coulommiers“?

Kaip rašoma: „kečiupas“, „ketčiupas“ ar „kečupas“?

Koks taisyklingas vaisiaus pavadinimas: „kivi“ ar „kivis“?

Kada prieskonių pavadinimus rašome vienaskaita, kada daugiskaita?

Ar taisyklinga grybus vadinti „triufeliais“?

„Ilgo laikymo“ ar „ilgai negendantis sūris“?

Ar vartotinas žodis „filiruoti“ reikšme „doroti žuvį, vaisius“?

Kaip lietuviškai vadinti patiekalą „bigos“?

Kuri forma vartotina: „mango“ ar „mangas“?

Kaip adaptuoti sūrio pavadinimą „Sbrinz“?

Ar taisyklingas vaisiaus pavadinimas „kinkanas“?

Kaip lietuviškai vadinamas patiekalas „zacirka“?

Kuo pakeisti žargono žodį „makdraivas“?

Ar vartotinas žodis „fondiu“?

Ar galima vyną vadinti „aromatizuotu vynu“?