Koks lietuviškas prieskonio „oreganas“ pavadinimas?

Kaip taisyklingai adaptuoti sūrio pavadinimą „Brie“?

Ar vartotinas žodis „šližikas“ („sližikas“)?

Ar daiktavardžiai „lakas“, „vynas“, „benzinas“ turi daugiskaitą?

Ar vartotinas junginys „kontinentiniai pusryčiai“?

Ar vartotinas patiekalo pavadinimas „valovanai“?

Kaip rašomas vyno rūšies pavadinimas: „madera“ ar „madeira“?

Kaip adaptuoti sūrio pavadinimą „Reblochon“?

Ar taisyklingai ant maisto produktų etikečių rašoma „glitimo pagerintojas“?

Kaip vadinama rūgštingumą organizme reguliuojanti medžiaga?

Ar galima taip sakyti: „Puikus produktas – „Gala“ makaronai, galintys būti maitinimosi pagrindu“?

Ar taisyklingas naujadaras „(silkių) skrodenos“ (išskrostos silkės be galvų ir be uodegų)?

Kaip taisyklingai parašyti vaisiaus pavadinimą: „greipfruktas“, „greifrutas“ ar „greipfrutas“?

Ar vartotinas blynų pavadinimas „krepai“?

Kas „valgo“, o kas „ėda“?

Kaip vertinamas žodis „bublikai“?

Ar vartotinas žodis „broga“?

Iš kakavos pašalinti riebalai. Ar galima etiketėje rašyti „nuriebinta kakava“?