Ar vartotinas patiekalo pavadinimas „frikase“?

Koks yra mandarino, vad. yuzu, lietuviškas pavadinimas?

Kaip lietuviškai vadinami „agar agar“ milteliai, vartojami vietoj želatinos produktams sustingdyti?

Kokie makaronai vadinami „vermišeliais“?

Koks it. „fettuccine“ atitikmuo?

Koks it. „farfallini“ atitikmuo?

Koks it. „farfalle“ atitikmuo?

Koks it. „ditalini“ atitikmuo?

Koks isp. „daiquiri“ atitikmuo?

Koks pranc. „cremant“ atitikmuo?

Koks isp. „chimichanga“ atitikmuo?

Ar vartotinas putojančio vyno pavadinimas „kava“?

Koks it. „castelmagno“ atitikmuo?

Koks isp. „carajillo“ atitikmuo?

Koks it. „caponata“ atitikmuo?

Koks it. „capellini“ atitikmuo?

Ar vartotinas duonos pavadinimas „čiapatis“?

Koks it. „cantuccino“ atitikmuo?

Koks it. „cantuccio“ atitikmuo?

Koks it. „cannolo“ atitikmuo?